Bouwwerken Karl Wijnants Team

Woningen

Bij Bouwwerken Karl Wijnants kan je terecht voor alle metselwerken van je nieuwbouwwoning. Wij voeren metselwerken uit in alle stijlen en volgens alle beschikbare technieken. Je kan bij ons terecht voor:

  • Metselwerken voor rijwoningen, driegevelwoningen en alleenstaande woningen;
  • In klassieke, landelijke of moderne bouwstijl;
  • Met klassiek metsel- en voegwerk of verlijmde gevelstenen.

Voor Bouwwerken Karl Wijnants is elk nieuwbouwproject uniek. Jouw bouwproject verdient dus een persoonlijke en zorgvuldige aanpak. Met veel plezier staan wij jou en je architect bij met raad en advies in het kiezen van de juiste materialen en technieken, die passen in jouw budget, wensen en mogelijkheden. Zo vinden wij een oplossing op maat voor elk bouwproject.

Gevel- en metselwerken vormen als het ware de kern van je woning. Alle volgende werken van een nieuwbouwproject worden op het metselwerk gebaseerd. Het is dus uiterst belangrijk dat de metselwerken degelijk uitgevoerd zijn, met kennis van zaken en volgens de regels van de kunst. Bouwwerken Karl Wijnants heeft meer dan 25 jaar ervaring in metselwerken voor nieuwbouwwoningen. Kwaliteitsvol en professioneel werken staan bij ons centraal. Door onze professionele en vakkundige bouwtechnieken zorgen wij steeds voor een degelijk gebouwde woning.

Bekijk onze realisaties