Bouwwerken Karl Wijnants Team

Over ons

Bouwwerken Karl Wijnants is een kleine bouwonderneming in Peer gespecialiseerd in metselwerken voor nieuwbouw woningen, appartementsgebouwen, verbouwingen en gevelsteen rond houtskeletbouw. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en een uitgebreide vakkennis kunnen wij elk metselwerk tot een goed einde brengen. Wij voeren metselwerken uit in alle stijlen en volgens alle beschikbare technieken. Met een kleine en dynamische ploeg gaan wij aan de slag in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Voor zaakvoerder Karl is elk bouwproject uniek. Hij kiest resoluut voor een persoonlijke aanpak en een nauw contact met de klant. Karl bespreekt zelf de plannen en offertes met de klant en staat hen bij met raad en daad in de keuze van metstechniek, materiaal en stijl. Hij maakt graag tijd vrij om samen met de klant een bouwproject te bespreken en een oplossing op maat voor te stellen.

Bouwwerken Karl Wijnants staat steeds garant voor vakkundige en kwaliteitsvolle werken tegen een eerlijke prijs. Stiptheid en duidelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Daarom maken wij voor elk bouwproject een gedetailleerde planning op en stellen alles in het werk om deze planning te respecteren. Zo wordt bouwen en verbouwen voor iedereen een aangename ervaring.

Persoonlijke aanpak

Bouwwerken Karl Wijnants gaat resoluut voor een persoonlijke aanpak en een nauw contact met de klant. Wij staan je bij met raad en daad tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de metselwerken van jouw bouwproject. Heb je vragen over een bouwtechniek of twijfel je nog over de keuze van de gevelsteen? Dan bekijken wij dit graag samen met jou. Wij zijn makkelijk bereikbaar en steeds beschikbaar voor al jouw vragen.

Bekijk onze realisaties